FMT A/S udvider sit vinterberedskab

Vi søger underentreprenører, traktorførere og hånd-folk med erfaring i glatførebekæmpelse!

FMT A/S har forrygende travlt. Derfor søger vi underentreprenører, traktorførere og hånd-folk i hele landet, der vil hjælpe os med glatførebekæmpelse og kan stå til rådighed for udkald i perioden oktober til medio april. Der kan komme udkald hele døgnet.

Om dig:

· Du er underentreprenør (med eget CVR-nummer). Du har egne maskiner, har eget mandskab og erfaring med glatførebekæmpelse. Du sætter en ære i at udføre et godt arbejde, som kunden er tilfreds med. Du er hårdfør, stabil, pligtopfyldende, fleksibel og har et godt helbred.

Eller

· Du er erfaren traktorfører med egen traktor. Du har eget CVR-nummer. Du har erfaring med glatførebekæmpelse og sætter en ære i at udføre et godt arbejde, som kunden er tilfreds med. Du er hårdfør, stabil, pligtopfyldende, fleksibel og har et godt helbred.

Eller

· Du har egen Nibbi-kost og egen bil. Du har eget CVR-nummer. Du har erfaring med glatførebekæmpelse og sætter en ære i at udføre et godt arbejde, som kunden er tilfreds med. Du er hårdfør, stabil, pligtopfyldende, fleksibel og har et godt helbred.

Der er mulighed for god indtjening.

Det er en fordel, hvis du har deltaget i AMU-kurset Intro snerydning og glatførebekæmpelse på vejbaner.


Er du interesseret, så skynd dig at sende en ansøgning pr. mail med information om din erfaring, uddannelse, dit materiel og eventuelle mandskab til driftsleder Niels Greve.

Skriv i overskriften, om du søger som underentreprenør, traktorfører eller hånd-mandskab. Vil du høre nærmere om mulighederne, kan du ringe til Niels på tlf.nr. 2528 7010.